Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

>

МЕДИА Инфо дан у ЕУ Инфо центру

МЕДИА Инфо дан у ЕУ Инфо центру
Датум објаве: 06.09.2016 10:10 | Аутор: Министарство културе

Испис Штампај страницу


МЕДИА Инфо дан, у организацији Министарства културе и Деска за Креативну Европу Црне Горе, биће одржан у четвртак, 8. септембра 2016. године у ЕУ Инфо центру у Подгорици  с почетком у 11 сати.

Током Инфо дана, који се реализује у оквиру манифестације „Дани европског филма“, биће ријечи о конкурсима за развој пројеката и подршку фестивалима, као и искуству словеначког аудиовизуелног сектора кроз учешће у овом потпрограму Европске уније. 

На Инфо дану ће говорити Илија Суботић, савјетник за аудиовизуелне дјелатности у Министарству културе и координатор потпрограма МЕДИА, Патрик Шмелцер, представник Делегације Европске уније у Црној Гори, као и Сабина Бришки, водитељица потпрограма МЕДИА Републике Словеније (Деск Креативне Европе у Словенији / Мотовила, Центар за подстицање сарадње у културним и креативним секторима).

Потпрограм МЕДИА, у којем Црна Гора учествује од почетка 2015. године, намијењен је пружању финансијске подршке развоју, дистрибуцији и промоцији европских филмова, као и аудиовизуелној индустрији.

Агенду можете преузети овдје, а учешће потврдити путем мејла илија.суботиц@мку.гов.ме.