Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

Директорат за медије

28.05.2014.

Рутовић учествовао на регионалној конференцији „Улога и значај јавних радио-дифузних сервиса у изградњи демократског друштва“

Рутовић учествовао  на регионалној конференцији „Улога и значај јавних радио-дифузних сервиса у изградњи демократског друштва“ Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије у Министарству културе учествовао је на позив Антје Ротхемунд, шефице Канцеларије Савјета Европе у Београду, на регионалној конференцији „Улога и значај јавних радио-дифузних сервиса у изградњи демократског друштва“ која је 26. и 27. маја 2014. године одржана у Сарајеву.

23.05.2014.

Рутовић учествује на регионалној конференцији „Улога и значај јавних радио-дифузних сервиса у изградњи демократског друштва“

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије учествоваће на позив Антје Ротхемунд, шефице Канцеларије Савјета Европе у Београду, на регионалној конференцији „Улога и значај јавних радио-дифузних сервиса у изградњи демократског друштва“ која се 26. и 27. маја одржава у Сарајеву.

20.05.2014.

Рутовић примио Мурата Каракаја, генералног директора Дирекције за медије, штампу и информисање Владе Републике Турске

Рутовић примио Мурата Каракаја, генералног директора Дирекције за медије, штампу и информисање Владе Републике Турске

Жељко Рутовић, директор Директората за медије у Министарству културе срео се јуче са Муратом Каракајом, генералним директором Дирекције за медије, штампу и информисање Владе Републике Турске.

16.05.2014.

Најава: Посјета делегације Директората за штампу, публикацију и информације Владе Републике Турске

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије, у понедељак, 19. маја 2014. године, примиће на Цетињу делегацију Директората за штампу, публикацију и информације Владе Републике Турске.

11.03.2014.

Рутовић учествовао на регионалној конференцији „Показатељи независности регулаторних тијела у области медија“

Рутовић учествовао на регионалној конференцији „Показатељи независности регулаторних тијела у области медија“

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије и Милош Лалевић, савјетник за европске интеграције у области медија, учествовали су на регионалној конференцији, која је 6. и 7. марта одржана у Тирани.

06.03.2014.

Рутовић учествује на регионалној конференцији „Показатељи независности регулаторних тијела у области медија“

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије и Милош Лалевић, савјетник за европске интеграције у области медија, учествују, на позив Савјета Европе, на регионалној конференцији „Показатељи независности регулаторних тијела у области медија“, која се 6. и 7.марта одржава у Тирани.

02.12.2013.

Рутовић учествовао на Међународној медијској конференцији "Медији као фактор превенције насиља" у Сремским Карловцима

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије у Министарству културе учествовао је на Међународној медијској конференцији "Медији као фактор превенције насиља" која је одржана у Сремским Карловцима од 29. новембра до 1. децембра 2013 године.

18.11.2013.

Рутовић учествовао на симпозијуму ,,Медији и јавност" у Дубровнику

Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије у Министарству културе учествовао је на Међународном интердисциплинарном симпозијуму Филозофија медија "Медији и јавност" гдје је одржао је предавање на тему "Спектакл псеудовриједности- медијски монолог и критичка јавност".

14.11.2013.

Рутовић учествује на симпозијуму ,,Медији и јавност" у Дубровнику

На позив Хрватског Центра за филозофију медија Жељко Рутовић, генерални директор Директората за медије Министарства културе, учествоваће од 15. до 17. новембра на Међународном интердисциплинарном симпозијуму Филозофија медија "Медији и јавност" .

28.10.2013.

Конкурс за најбољи истраживачки прилог објављен у медијима у 2013. години на тему „Социјална интеграција Рома у Црној Гори“

Министарство културе, у складу са чланом 91 Закона о државној управи (Сл. лист РЦГ, бр. 38/03, Сл. лист ЦГ бр.22/08), чланом 3 Закона о медијима (Сл. лист РЦГ, бр. 51/02, 62/02) и чланом 63 Уредбе о организацији и начину рада државне управе (Сл. лист ЦГ, бр. 59/09, 7/11, 40/11), објављује К О Н К У Р С за најбољи истраживачки прилог објављен у медијима у 2013. години на тему „Социјална интеграција Рома у Црној Гори“