Manja slova Veća slova RSS

MKU

mku

Ministarstvo kulture

MKU

Ministarstvo kulture

 

Direktorat za medije

28.05.2014.

Rutović učestvovao na regionalnoj konferenciji „Uloga i značaj javnih radio-difuznih servisa u izgradnji demokratskog društva“

Rutović učestvovao  na regionalnoj konferenciji „Uloga i značaj javnih radio-difuznih servisa u izgradnji demokratskog društva“ Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije u Ministarstvu kulture učestvovao je na poziv Antje Rothemund, šefice Kancelarije Savjeta Evrope u Beogradu, na regionalnoj konferenciji „Uloga i značaj javnih radio-difuznih servisa u izgradnji demokratskog društva“ koja je 26. i 27. maja 2014. godine održana u Sarajevu.

23.05.2014.

Rutović učestvuje na regionalnoj konferenciji „Uloga i značaj javnih radio-difuznih servisa u izgradnji demokratskog društva“

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije učestvovaće na poziv Antje Rothemund, šefice Kancelarije Savjeta Evrope u Beogradu, na regionalnoj konferenciji „Uloga i značaj javnih radio-difuznih servisa u izgradnji demokratskog društva“ koja se 26. i 27. maja održava u Sarajevu.

20.05.2014.

Rutović primio Murata Karakaja, generalnog direktora Direkcije za medije, štampu i informisanje Vlade Republike Turske

Rutović primio Murata Karakaja, generalnog direktora Direkcije za medije, štampu i informisanje Vlade Republike Turske

Željko Rutović, direktor Direktorata za medije u Ministarstvu kulture sreo se juče sa Muratom Karakajom, generalnim direktorom Direkcije za medije, štampu i informisanje Vlade Republike Turske.

16.05.2014.

Najava: Posjeta delegacije Direktorata za štampu, publikaciju i informacije Vlade Republike Turske

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije, u ponedeljak, 19. maja 2014. godine, primiće na Cetinju delegaciju Direktorata za štampu, publikaciju i informacije Vlade Republike Turske.

11.03.2014.

Rutović učestvovao na regionalnoj konferenciji „Pokazatelji nezavisnosti regulatornih tijela u oblasti medija“

Rutović učestvovao na regionalnoj konferenciji „Pokazatelji nezavisnosti regulatornih tijela u oblasti medija“

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije i Miloš Lalević, savjetnik za evropske integracije u oblasti medija, učestvovali su na regionalnoj konferenciji, koja je 6. i 7. marta održana u Tirani.

06.03.2014.

Rutović učestvuje na regionalnoj konferenciji „Pokazatelji nezavisnosti regulatornih tijela u oblasti medija“

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije i Miloš Lalević, savjetnik za evropske integracije u oblasti medija, učestvuju, na poziv Savjeta Evrope, na regionalnoj konferenciji „Pokazatelji nezavisnosti regulatornih tijela u oblasti medija“, koja se 6. i 7.marta održava u Tirani.

02.12.2013.

Rutović učestvovao na Međunarodnoj medijskoj konferenciji "Mediji kao faktor prevencije nasilja" u Sremskim Karlovcima

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije u Ministarstvu kulture učestvovao je na Međunarodnoj medijskoj konferenciji "Mediji kao faktor prevencije nasilja" koja je održana u Sremskim Karlovcima od 29. novembra do 1. decembra 2013 godine.

18.11.2013.

Rutović učestvovao na simpozijumu ,,Mediji i javnost" u Dubrovniku

Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije u Ministarstvu kulture učestvovao je na Međunarodnom interdisciplinarnom simpozijumu Filozofija medija "Mediji i javnost" gdje je održao je predavanje na temu "Spektakl pseudovrijednosti- medijski monolog i kritička javnost".

14.11.2013.

Rutović učestvuje na simpozijumu ,,Mediji i javnost" u Dubrovniku

Na poziv Hrvatskog Centra za filozofiju medija Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije Ministarstva kulture, učestvovaće od 15. do 17. novembra na Međunarodnom interdisciplinarnom simpozijumu Filozofija medija "Mediji i javnost" .

28.10.2013.

Konkurs za najbolji istraživački prilog objavljen u medijima u 2013. godini na temu „Socijalna integracija Roma u Crnoj Gori“

Ministarstvo kulture, u skladu sa članom 91 Zakona o državnoj upravi (Sl. list RCG, br. 38/03, Sl. list CG br.22/08), članom 3 Zakona o medijima (Sl. list RCG, br. 51/02, 62/02) i članom 63 Uredbe o organizaciji i načinu rada državne uprave (Sl. list CG, br. 59/09, 7/11, 40/11), objavljuje K O N K U R S za najbolji istraživački prilog objavljen u medijima u 2013. godini na temu „Socijalna integracija Roma u Crnoj Gori“