Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

>

Најава: Инфо дан ЕУ програми у култури

Најава: Инфо дан ЕУ програми у култури
Датум објаве: 12.02.2015 16:28 | Аутор: мку

Испис Штампај страницу


Министарство културе и Деск за Креативну Европу организују сјутра, 13. фебруара у 11 сати, у Прес сали Никшићког позоришта (бивша Сала „18. Септембар“) Инфо дан под називом ‘ЕУ програми у култури’, у оквиру Програма подршке развоју културе у Никшићу.

На Инфо дану ће бити ријечи о условима и приоритетима ЕУ програма Креативна Европа, уз презентацију актуелних конкурса у оквиру потпрограма - Култура и МЕДИА, са посебним фокусом на примјере добре праксе.

Током Инфо дана, биће представљен и програм Европа за грађане 2014-2020, док ће у посљедњем дијелу бити презентован пројекат АрТВисион - А.Ливе.Арт.Цханнел, као примјер успјешног пројекта реализованог у оквиру програма ИПА Адриатицо.

На овом догађају ће говорити представници Деска за Креативну Европу Црне Горе Ана Савјак, Борис Абрамовић и Илија Суботић, као и Светлана Сошић, комуникациони менаџер пројекта АрТВисион - А.Ливе.Арт.Цханнел.

Инфо дан је намијењен представницима институција културе и образовних институција, локалних самоуправа, цивилног сектора и других заинтересованих организација.

Агенду Инфо дана можете преузети овдје.