Manja slova Veća slova RSS

MKU

mku

Ministarstvo kulture

MKU

Ministarstvo kulture

 

>

Najava: Info dan EU programi u kulturi

Najava: Info dan EU programi u kulturi
Datum objave: 12.02.2015 16:28 | Autor: mku

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo kulture i Desk za Kreativnu Evropu organizuju sjutra, 13. februara u 11 sati, u Pres sali Nikšićkog pozorišta (bivša Sala „18. Septembar“) Info dan pod nazivom ‘EU programi u kulturi’, u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.

Na Info danu će biti riječi o uslovima i prioritetima EU programa Kreativna Evropa, uz prezentaciju aktuelnih konkursa u okviru potprograma - Kultura i MEDIA, sa posebnim fokusom na primjere dobre prakse.

Tokom Info dana, biće predstavljen i program Evropa za građane 2014-2020, dok će u posljednjem dijelu biti prezentovan projekat ArTVision - A.Live.Art.Channel, kao primjer uspješnog projekta realizovanog u okviru programa IPA Adriatico.

Na ovom događaju će govoriti predstavnici Deska za Kreativnu Evropu Crne Gore Ana Savjak, Boris Abramović i Ilija Subotić, kao i Svetlana Sošić, komunikacioni menadžer projekta ArTVision - A.Live.Art.Channel.

Info dan je namijenjen predstavnicima institucija kulture i obrazovnih institucija, lokalnih samouprava, civilnog sektora i drugih zainteresovanih organizacija.

Agendu Info dana možete preuzeti ovdje.