Manja slova Veća slova RSS

MKU

mku

Ministarstvo kulture

MKU

Ministarstvo kulture

 

>

Javni poziv - Sektorska analiza

Datum objave: 12.07.2018 18:09 | Autor: mku

Ispis Štampaj stranicu


U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Sl.list Crne Gore“, broj 41/18), a u vezi sa članom 32a stav 2 Zakona o nevladinim organizacijama ("Sl. list CG", br. 39/11 i 37/17), Ministarstvo kulture objavljuje

JAVNI POZIV

Zainteresovanim nevladinim organizacijama za konsultacije u cilju sačinjavanja Sektorske analize za utvrđivanje prijedloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblastima kulture i umjetnosti, u 2019. godini.

Ministarstvo kulture će tim povodom održati konsultativni sastanak sa zainteresovanim nevladinim organizacijama koje djeluju u oblastima kulture i umjetnosti, u srijedu 25. jula 2018. godine, sa početkom u 11 sati, u prostorijama Ministarstva na Cetinju (ul. Njegoševa). Zbog ograničenog broja mjesta, konsultacijama može prisustvovati po jedan predstavnik iz organizacije.

Prisustvo predstavnika nevladine organizacije konsultativnom sastanku, neophodno je prijaviti najkasnije do 24. jula do 12 sati, a komentare i sugestije na Nacrt Sektorske analize dostaviti najkasnije do 27. jula 2018. godine do 13 sati na mejl adresu: vera.luburic@mku.gov.me .

Tekst Nacrta Sektorske analize možete preuzeti OVDJE.