Manja slova Veća slova RSS

MKU

mku

Ministarstvo kulture

MKU

Ministarstvo kulture

 

>

IPA projekat HAMLET: Produžen rok poziva za dostavljanje prijedloga vizuelnog identiteta

IPA projekat HAMLET: Produžen rok poziva za dostavljanje prijedloga vizuelnog identiteta
Datum objave: 01.03.2019 12:15 | Autor: MKU

Ispis Štampaj stranicu


U okviru realizacaije IPA projekta HAMLET, Istraživački institut URI iz Albanije je 29. januara 2019. godine objavio Javni poziv za dostavljanje prijedloga logo-a koji treba biti povezan sa teritorijama uključenim u projekat, sa ciljem njihove turističke valorizacije.

Poziv je namijenjen građanima i pojedinicma iz tri uključene države (Italija, Albanija i Crna Gora) koji žele da usavrše vještine iz oblasti umjetnosti, grafičkog dizajna i arhitekture.

Rok za podnošenje prijava produžen je do 20. marta 2019. godine, a prijave se podnose na mail adresu hamlet.brandidentity@gmail.com.

Za više informacija možete konsultovati Tekst poziva (Aneks I, II, III) i Evaluacioni formular (Aneks IV), kao i sljedeće adrese:Projekat HAMLET realizuje se u okviru Prvog poziva Interreg IPA prekograničnog programa saradnje Italija-Albanija-Crna Gora, a baziran je na promociji manje poznatih turističkih destinacija koje baštine ruralnu arhitekturu i kulturnu posebnost. Izabrani lokaliteti u Crnoj Gori koji će biti obuhvaćeni projektom su prostor Skadarskog jezera i Bihorska oblast, a glavne aktivnosti projekta, koji se realizuje do aprila 2020. godine, odnose se na promociju materijalne i nematerijalne kulturne baštine, posebno tradicionalnih zanata, sa ciljem turističke valorizacije. Ministarstvo kulture na ovom projektu učestvuje kao projektni partner, a Zajednica opština Crne Gore kao pridruženi partner. Glavni partner na projektu je Ministarstvo kulture Albanije, a ostali partneri su Istraživački institut URI iz Albanije, CNA Bari (Zanatska komora) i Puglia Promozione (Regionalna agencija za turizam), dok je Regija Pulja pridruženi partner. Odobreni budžet projekta iznosi 975,800.00 €, od čega je predviđeni budžet Ministarstva kulture 203,260.00 €.