Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

>

ИПА пројекат ХАМЛЕТ: Продужен рок позива за достављање приједлога визуелног идентитета

ИПА пројекат ХАМЛЕТ: Продужен рок позива за достављање приједлога визуелног идентитета
Датум објаве: 01.03.2019 12:15 | Аутор: МКУ

Испис Штампај страницу


У оквиру реализацаије ИПА пројекта ХАМЛЕТ, Истраживачки институт УРИ из Албаније је 29. јануара 2019. године објавио Јавни позив за достављање приједлога лого-а који треба бити повезан са територијама укљученим у пројекат, са циљем њихове туристичке валоризације.

Позив је намијењен грађанима и појединицма из три укључене државе (Италија, Албанија и Црна Гора) који желе да усаврше вјештине из области умјетности, графичког дизајна и архитектуре.

Рок за подношење пријава продужен је до 20. марта 2019. године, а пријаве се подносе на маил адресу хамлет.брандидентитy@гмаил.цом.

За више информација можете консултовати Текст позива (Анекс И, ИИ, ИИИ) и Евалуациони формулар (Анекс ИВ), као и сљедеће адресе:Пројекат ХАМЛЕТ реализује се у оквиру Првог позива Интеррег ИПА прекограничног програма сарадње Италија-Албанија-Црна Гора, а базиран је на промоцији мање познатих туристичких дестинација које баштине руралну архитектуру и културну посебност. Изабрани локалитети у Црној Гори који ће бити обухваћени пројектом су простор Скадарског језера и Бихорска област, а главне активности пројекта, који се реализује до априла 2020. године, односе се на промоцију материјалне и нематеријалне културне баштине, посебно традиционалних заната, са циљем туристичке валоризације. Министарство културе на овом пројекту учествује као пројектни партнер, а Заједница општина Црне Горе као придружени партнер. Главни партнер на пројекту је Министарство културе Албаније, а остали партнери су Истраживачки институт УРИ из Албаније, ЦНА Бари (Занатска комора) и Пуглиа Промозионе (Регионална агенција за туризам), док је Регија Пуља придружени партнер. Одобрени буџет пројекта износи 975,800.00 €, од чега је предвиђени буџет Министарства културе 203,260.00 €.