Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

>

Министар Богдановић отворио изложбу поводом обиљежавања Међународног дана јавне управе

Министар Богдановић отворио изложбу поводом обиљежавања Међународног дана јавне управе
Датум објаве: 21.06.2019 16:33 | Аутор: Министарство културе

Испис Штампај страницу


Министар културе Александар Богдановић отварио је данас на Цетињу изложбу под називом „Моја. Твоја. Наша управа“, у оквиру обиљежавања Међународног дана јавне управе. Том приликом, министар Богдановић је истакао да изложба,фотографа Марка Илића и Балше Ракочевића представља својеврсни резиме једног, за јавност углавном невидљивог, суштински важног посла за функционисање државног апарата.

„Садржаји изложеног фото материјала показују нам разгранатост јавне администрације, њену комплексност и усмјереност ка сервисном концепту, чиме се црногорско друштво указује у једном новом свјетлу - оном које свједочи о све видљивијем успостављању стандарда најразвијенијих дјелова свијета. Управо на том плану, виде се суштинске промјене савремене Црне Горе, у којој се од обновљене независности све јасније препознаје концепт државе као сервиса свих грађана, што јесте мјера еманципације и демократизације нашег друштва“, казао је министар Богдановић.

Догађај поводом обиљежавања Међународног дана јавне управе, који је данас организован у Министарству културе на Цетињу, у организацији Министарства јавне управе и Канцеларије Програма Уједињених нација за развој (УНДП) у Црној Гори, отвориле су министарка јавне управе, Сузана Прибиловић, стална представница УНДП-а, Даниела Гашпарикова и директорица Управе за кадрове, Светлана Вуковић.