Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МКУ

мку

Министарство културе

МКУ

Министарство културе

 

>

У Подгорици одржан Инфо дан програма Креативна Црна Гора

У Подгорици одржан Инфо дан програма Креативна Црна Гора
Датум објаве: 14.11.2019 14:04 | Аутор: МКУ

Испис Штампај страницу


Инфо дан програма Креативна Црна Гора одржан је у Центру савремене умјетности у Подгорици, у организацији Министарства културе.

На догађају је било ријечи о програму “Креативна Црна Гора: идентитет, имиџ, промоција” као и о успјешним пројектима који су подржани на прошлогодишњем конкурсу у оквиру овог програма. Додатно, представљене су пропозиције конкурса из области креативних индустрија и научних истраживања у складу са Акционим планом програма за 2019. годину који је тренутно у току.

На Инфо дану су такође презентовани услови учешћа на конкурсу у складу са сљедећим темама: разноликост културног израза, успостављање културног производа из области модног дизајна и дизајна текстила и успостављање ИЦТ производа.
Инфо дану су присуствовали умјетници и предузетници који намјеравају да пријавом на конкурс отпочну или унаприједе свој рад у области креативних индустрија.

Додатно, наглашено је да се пријаве могу доставити до 27.11.2019. године у 12х, а одлуку о избору програма/пројеката за суфинансирање донијеће Министарство културе, по приједлогу стручних комисија, у складу са одредбама Закона о култури. 

Више информација о конкурсу можете пронаћи овдје.